Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Home » Informatie » Merken » Didymos

Didymos

Showing all 2 results

 • Didymos Prima Rosmarin geweven draagdoek is een 100% katoenen draagdoek die wat breder is dan standaard; na een aantal wasbeurten zal hij circa 80cm breed zijn. Dit maakt de doek prima geschikt voor grotere kindjes. Het gewicht is 180 g/m2.
  Deze draagdoek is soepel en makkelijk in gebruik en geschikt vanaf de geboorte.

  Didymos is een Duits draagdoekenmerk met misschien wel het breedste assortiment op draagdoekgebied. Didymos geweven draagdoeken zijn in vele soorten, kleuren en blends te verkijgen.  Blend wil zeggen dat er naast katoen, ook andere vezels gebruikt zijn in het weefproces.
  Didymos heeft een standaardassortiment en brengt daarnaast met grote regelmaat limited editions uit – gelimiteerde oplages van een nieuw of hernieuwd design, of een nieuwe kleurencombinatie.
  Didymos draagdoeken zijn veelzijdig, prettig in gebruik en geschikt vanaf geboorte tot in de peutertijd.

   

  Verder lezen
 • De DidyTai is een Mei Tai draagzak gemaakt van draagdoekenstof. Makkelijk in gebruik zonder veel poespas. De uitwaaierende ongevulde banden kun je fijn uitspreiden over je schouders zodat het gewicht goed verdeeld wordt.
  Het pand van de drager is aanpasbaar door het instellen van de breedte middels een koord.
  De DidyTai kan gebruikt worden voor zowel buikdragen als rugdragen en is geschikt vanaf geboorte tot circa 18 maanden oud.

   

  In winkelmand

Showing all 2 results