Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Bestellen

Bestellen gaat makkelijk en snel bij Ooiebeest. Indien je een account bij ons hebt, gaat het bestellen nóg sneller. Je hoeft dan niet meer je adresgegevens in te vullen. Tevens spaar je met een account met ons spaarsysteem voor kortingen op je volgende aankoop. Tijdens het bestellen kun je je gespaarde punten direct inzetten. Elke spaarpunt is goed voor €0,05 korting.

Kan ik mijn bestelling ook naar een ander adres laten sturen?
Ja hoor, dat is geen probleem. In het afrekenscherm zie je de optie Verzenden naar een ander adres? Als je dit aanvinkt, kun je een alternatief afleveradres invoeren.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Dit is mogelijk, kies dan tijdens het bestellen Afhalen in Heerenveen. Wij nemen contact met je op om een afhaalafspraak te maken.

Hoe weet ik of mijn bestelling bij jullie aangekomen is?
Als je bestelling bij ons gelukt (alle stappen zijn doorlopen en de betaling is gelukt), dan ontvang je van ons per email een bestelbevestiging. Zodra wij jouw bestelling hebben ingepakt en deze klaar is voor verzending, dan ontvang je van ons een Track & Trace code om je bestelling te volgen. Zo kun je dus makkelijk zien wanneer je bestelling door PostNL bezorgd wordt (brievenbuspost uitgezonderd).

Wat betekent Afhalen Servicepunt?
Je kunt je bestelling naar een Afhaalpunt bij jou in de buurt laten sturen, bijvoorbeeld een supermarkt of bouwmarkt. Met de locatiekiezer kun je zelf kiezen waar je je bestelling heen wil laten sturen.
Je kunt via de Track & Trace code zien of je pakketje daar al afgeleverd is. Daarna kun je, op een tijd die jouw uitkomt, je pakketje ophalen. Vergeet niet om een legitimatie mee te nemen.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Adres:
Wederik 7
8446AA Heerenveen

Tel (ook voor Whatsapp): 0611370519

Email: info@ooiebeest.nl
Top