Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Blogs

In onze blogs kun je meer achtergrondinformatie lezen over draagdoeken, draagzakken, ringslings en het dragen zelf. Ook kun je hier video’s bekijken met meer informatie over het dragen van je kindje.

De draagdoeken van Girasol worden nog met de hand geweven

De draagdoeken van Girasol worden ook vandaag de dag nog met de hand geweven door de Maya indianen. Met de aankoop van een Girasol draagdoek heb je dus niet alleen een prachtige draagdoek, je steunt ook nog eens de Indianen in Guatemala.

Wat zijn de verschillen tussen de diverse Kokadi draagzakken?

De dragers van Kokadi zijn enorm populair. Het zijn heerlijke dragers met prachtige, kleurige printjes. Er zijn diverse modellen te verkrijgen zoals bijvoorbeeld de Flip, Taitai, Onbuhimo en Podaegi. Maar wat is nou het verschil tussen al deze modellen? Wij leggen je het in het kort uit zodat je de juiste keuze kunt maken.

Rekbare of geweven draagdoek?

Er zijn tegenwoordig zeer veel merken, soorten en kleuren draagdoeken te krijgen. Voor veel ouders die willen beginnen met dragen kan dit best verwarrend zijn. Want wat is nou het verschil tussen al die draagdoeken? Wij leggen je hier het verschil uit tussen de rekbare draagdoek en de geweven draagdoek.

Wat is een Ringsling?

Een ringsling is een korte draagdoek van circa 2 meter met aan één uiteinde 2 ringen bevestigd. De ringsling is een asymmetrische draagwijze, dit wil zeggen dat het gewicht op één schouder hangt, in tegenstelling tot de draagdoek, waarbij het gewicht over allebei de schouders verdeeld wordt.

Waarom zou je je kindje dragen in een draagdoek of draagzak?

Het dragen van je kindje in een draagdoek of draagzak heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Jij hebt je handen vrij om te gaan en staan waar je wilt en te doen wat je wilt. Jouw kindje heb je dicht bij je en hij voelt zich veilig en geborgen.

Waarom zou je een draagconsult moeten doen?

Wil je je kindje gaan dragen of wil je leren rugdragen? Op internet zijn er diverse filmpjes te vinden met uitleg over hoe je je draagdoek moet knopen. Veel van deze filmpjes leggen het je echter niet goed uit. Wij adviseren daarom altijd een consult, onze draagconsulenten kunnen dan met je meekijken zodat je zeker weet dat je je kindje veilig kunt dragen.

Contact

Adres:
Wederik 7
8446AA Heerenveen

Tel (ook voor Whatsapp): 0611370519

Email: info@ooiebeest.nl
Top