Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Draagconsulenten in de regio

Roosmarie Scholten is moeder van Roald (2015) en Arthur (2017) en is sinds 2016 aan het werk als draagconsulent onder de naam Vrouw Holle, zij is ook de drijvende kracht achter Ooiebeest. Roosmarie heeft als thuisbasis Heerenveen. Naast een brede algemene kennis over ergonomisch dragen is zij gespecialiseerd in de grote diversiteit aan draagzakken, haar pascollectie is één van de grootsten van Noord Nederland. Naast consulten verzorgt Roosmarie diverse inloopmomenten en is zij thuis in de in- en verkoop van draagzakken en draagdoeken.

Francisca Abma is moeder van drie dochters en een zoon (2011, 2013, 2015, 2018) en werkt sinds 2016 onder de naam Draagconsulent Noflik dragen. Vanuit Gorredijk komt zij bij de ouders thuis. Francisca heeft een brede kennis over ergonomisch dragen. Ze werkt veel met draagdoeken en is gespecialiseerd in Knoopwijzen voor zwangeren.

Miranda Gedaan-Tuinstra is moeder van een zoon(2012) en dochter(2015). Sinds 2017 werkt zij in de regio Friese Meren en Noordoostpolder onder de naam Sleepydust, draagconsulente Lemmer. Vanuit haar woonplaats Lemmer komt ze graag bij ouders thuis. Met haar brede kennis werkt ze zowel veel met ergonomische dragers als met draagdoeken. Ook is ze gespecialiseerd in Knoopwijzen voor Zwangeren en organiseert ze graag draagwandelingen in de regio.

Suzanne van Cappellen, moeder van Benjamin (2012) en Julia (2016), is draagconsulent en docent babymassage in Joure en omgeving.  Ze geeft bij haar thuis of bij de ouders thuis draagconsulten en workshops voor draagzakken en draagdoeken. Ze heeft een brede kennis over hechting en ergonomisch dragen maar haar specialisatie ligt bij draagdoeken en met name rugdragen. Sinds 2013 aan het werk als draagconsulent maar dit jaar voor het eerst onder de naam Happy Baby.

Josette Zwier- van Schaik is moeder van Jurre (2012), Bjorn (2014) en Jorian (2015). Sinds 2016 werkzaam als draagconsulent in de regio Noord-west Friesland onder de naam Draagmemmie. Vanuit Dronrijp komt ze graag bij jullie aan huis, maar een knoopconsult bij haar thuis is ook mogelijk. Josette heeft ruime ervaring met het ergonomisch dragen van kinderen en is gespecialiseerd in knoopwijzen voor zwangeren. Daarnaast heeft ze veel kennis over hechting.  Ze organiseert regelmatig draagmeets waarin laagdrempelig advies verkregen kan worden.

Quinta van der Leest-Heere, Moeder van Nanna (2011), Marne (2013), Gunnar & Hjalmar* (2016) en Ragnar (2018). Vanuit ‘Dragen in je Hart’ is Quinta draagconsulent in Langelille en omgeving. Ze geeft draagconsulten bij ouders thuis en werkt ook met het thema natuurlijk ouderschap vanuit het grotere geheel. Ze is gespecialiseerd in Knoopwijzen voor Zwangeren en organiseert Natuurlijk Ouderschaps/Zwangerschaps Cafe’s vanuit ‘Web van Oervrouwen’.

Contact

Adres:
Wederik 7
8446AA Heerenveen

Tel (ook voor Whatsapp): 0611370519

Email: info@ooiebeest.nl
Top