Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Home » Producten » Draagconsult

Draagconsult

Bestel dit product en verdien 40 Punten!

40.00

0 out of 5

Wil je graag je kindje gaan dragen maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Wil je eerst graag weten wat de fijnste optie voor jullie is? Of misschien vind je het wel wat eng om direct zelf te gaan knopen? Een draagconsult is dan wellicht een optie voor je. Bij een draagconsult leer je 1 op 1 veilig en comfortabel je kindje te dragen.

Maak je al gebruik van een draagdoek maar twijfel je over je knooptechniek, zit een draagzak niet zo lekker als je verwachtte of heb je het idee dat je iets niet helemaal goed doet? Ook dan kunnen we je helpen.

 

Draagconsulten bestaan in verschillende vormen: een informatie-consult waarbij je informatie krijgt over ergonomisch dragen en de verschillende draagwijzen; draagdoeken en ergonomische dragers. Je kunt ze bekijken, voelen en proberen. Dit consult is erop gericht te bekijken welke wijze van dragen bij jullie past.

 

Het tweede soort consult is het pasconsult: tijdens dit consult behandelen we alleen draagzakken en gaat het erom de draagzak te vinden die het beste aan jullie wensen en eisen voldoet.

 

Het derde soort consult is een knoopconsult: hier leert een consulente je 1 op 1 een draagdoek op de juiste wijze gebruiken. Tijdens een knoopconsult behandelen we één knooptechniek. Je kan je eigen doek meenemen als je die in je bezit hebt. Als je (nog) geen draagdoek hebt, kun je er uiteraard één tijdens het consult lenen.

 

Deze drie bovenstaande soorten draagconsulten duren standaard circa anderhalf uur en kosten bij Ooiebeest €40. Voor ieder halfuur extra wordt €10 gerekend.

 

De vierde optie voor een consult is een kort consult: Wil je bijvoorbeeld alleen tips bij de details van een specifieke knoop, hulp bij het afstellen van een draagzak of bijvoorbeeld het leren dragen met een ringsling? Dit kan prima in het tijdbestek van een kort consult. Een kort consult duurt ongeveer drie kwartier en kost bij Ooiebeest €20.

 

Tijdens alle consulten oefenen we met een speciale draagpop die qua gewicht en lengte op een echte baby lijkt. Als je genoeg vertrouwen hebt opgebouwd gaan we met je kindje oefenen.

Een consult is mogelijk op onze locatie of in overleg bij jou thuis.

Indien je graag wilt dat onze consulente bij je langs komt buiten Heerenveen, dan wordt er kilometervergoeding in rekening gebracht.

 

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product

Schrijf als eerste een review

*

Delivery and Returns Content description.

Contact

Adres:
Wederik 7
8446AA Heerenveen

Tel (ook voor Whatsapp): 0611370519

Email: info@ooiebeest.nl
Top