Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Draagdoek kopen

Kies hier rekbaar of geweven draagdoeken

Waarom Ooiebeest.nl?

Gratis verzending binnen Nederland vanaf 80,-
Veilig online kopen Persoonlijk advies

Geweven of rekbare draagdoek?

Wat is het verschil?

Een draagdoek kopen doe je niet zomaar. Bedenk goed wat je wilt! Draagdoeken zijn er in twee soorten; de rekbare draagdoek en de geweven draagdoek. Een rekbare draagdoek is lekker zacht, elastisch en makkelijk in gebruik en bedoeld voor buikdragen. Deze doek is daarom uitermate geschikt voor pasgeboren (voldragen) kindjes en kindjes die nog niet zo zwaar zijn. Vaak beperkt het gebruik van een rekbare doek zich tot circa 10 kilo.

De geweven draagdoek is geschikt vanaf geboorte tot ver in de peutertijd. Met een geweven draagdoek zijn er veel mogelijkheden; je kunt er mee buikdragen, rugdragen en heupdragen. Door de goede gewichtsverdeling en altijd goede pasvorm voor je kindje, kun je langere tijd achter elkaar dragen zonder moeite. Geweven draagdoeken zijn te krijgen in veel kleuren, patronen, soorten en maten. Veelal zijn ze van katoen gemaakt; duurzaam en slijtvast. Naast katoen, worden ook doeken met ‘blends’ gemaakt. Elke blend heeft zijn eigen eigenschappen. Wil je je eerste geweven draagdoek aanschaffen? Kijk dan vooral eerst wat je mooi vindt! Met de aanschaf van een geweven draagdoek van katoen doe je nooit een verkeerde aankoop en kun je met je kindje(s) veel plezier hebben.

Onze merken

Ga direct naar producten geselecteerd op merk

Persoonlijk advies over een draagdoek?

Kom naar onze inloopmomenten

Tijdens de inloopmomenten ben je van harte welkom voor het bekijken, voelen, vergelijken en proberen van ergonomische dragers en draagdoeken. Kopen is uiteraard ook mogelijk maar geen verplichting. Er is altijd een draagdoekconsulent aanwezig voor informatie, het beantwoorden van vragen en het geven van (kleine) tips. Tijd voor een draagconsult is er niet, maar wellicht kunnen we je op weg helpen met kleine problemen waar je tegenaan loopt of vragen waar je mee zit. (Voor uitgebreide uitleg over verschillende draagzakken en knooptechnieken verwijzen we naar een draagconsult.)

Contact

Adres:
Wederik 7
8446AA Heerenveen

Tel (ook voor Whatsapp): 0611370519

Email: info@ooiebeest.nl
Top