Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Draagdoek of draagzak huren

Zou je het dragen graag eens vrijblijvend willen uitproberen? Of ben je op zoek naar een nieuwe draagzak of draagdoek en weet je nog niet zo goed welke je moet kiezen? Huur er dan eerst één! We hebben diverse draagzakken in de verhuur zoals bijvoorbeeld de Tula, Wompat en Emeibaby. Of draagdoeken van bijvoorbeeld Yaro, Girasol en Little Frog. Je kunt een drager huren voor één week maar langer mag natuurlijk ook, handig voor in de vakantie. Met het huren van een draagzak of -doek kun je op je gemak testen en beslissen of dit echt wel de juiste drager voor jou is. Uiteraard vragen we wel een borg, deze krijg je, als wij de huurdrager weer in goede orde ontvangen hebben, na de huurperiode weer terug. De borg die je betaalt, is afhankelijk van de draagzak of -doek die je huurt. Mocht je na de huurperiode binnen 1 maand besluiten om een draagzak of -doek bij Ooiebeest aan te schaffen, dan wordt de eerste €10 aan huurkosten verrekend met de aanschafprijs (niet geldig in combinatie met andere kortingen).

We zullen op termijn al onze huurproducten in de webshop zetten. Wil je nu al huren? Dat kan! Stuur ons een bericht (info@ooiebeest.nl) voor de details.

 Voorwaarden:

 • Een huurperiode loopt normaal gesproken per week, dus bijvoorbeeld van maandag (ophalen) tot de maandag daarop (terugbrengen).
 • Voor iedere drager/doek geldt een tarief van €10 voor de eerste week, en daarna €7,50 per week. (Dus €17,50 voor twee weken, €25 voor drie weken.)
 • De kosten voor verhuur dienen vòòr aanvang van de huurperiode voldaan te worden.
 • Het bedrag van een huurproduct staat gelijk aan de waarde en geldt als borg.
 • Na de verhuur worden de uiteindelijke huurkosten van het reeds betaalde bedrag afgetrokken. Het resterende bedrag wordt (bij net gebruik en geen materiaalschade) zo spoedig mogelijk na de huurperiode teruggestort of -gegeven. Is er wél schade opgetreden aan het materiaal (bijvoorbeeld niet te verwijderen vlekken of stank; scheuren; schroeiplekken; gaten; losse naden, draden of stiksels; missen van materiaal), dan wordt (een deel van) de borg ingehouden.
 • Dragers/doeken mogen niet gewassen worden door de huurder. Mocht er toch iets vies geworden zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op voor overleg.
 • Niet roken of parfum gebruiken bij een gehuurde drager/doek.
 • Beslis je binnen één maand na de start van de huurperiode om een nieuw draagsysteem aan te schaffen? Dan krijg je €10 korting op het aanschafbedrag (niet geldig in combinatie met andere kortingen).
 • Ook verzenden is een optie, dit gebeurd op kosten van de huurder. Huurproducten zijn uitgezonderd van gratis verzending. Een vereiste voor de retour is dat dragers aangetekend moeten worden teruggestuurd. Dit kost €8,60 via PostNL. De dag van verzending telt mee als huurdag en de drager wordt geacht op de laatste dag van de huurperiode weer bij ons binnen te komen. Voor iedere dag meer dan de afgesproken periode worden extra kosten gerekend.
 • Verhuur geschiedt alleen aan personen met een thuisadres in Nederland.
 • Wil je huren voor alleen een weekend, een aantal dagen of juist een langere vakantie? Mail ons voor de mogelijkheden!

Contact

Adres:
Wederik 7
8446AA Heerenveen

Tel (ook voor Whatsapp): 0611370519

Email: info@ooiebeest.nl
Top