Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Inloopmomenten Ooiebeest

Zijn de draagdoeken en draagzakken nog helemaal nieuw voor je? Wil je eerst kijken en voelen wat er allemaal te verkrijgen is? Of wil je eerst vakkundig advies voordat je een draagdoek aanschaft? Kom dan eens langs tijdens een inloopmoment. Deze worden op diverse locaties in omgeving Heerenveen gepland. Gespecialiseerde draagconsulenten helpen je graag bij het maken van je keuze zodat jij met een goed gevoel en met de juiste draagdoek of draagzak naar huis gaat.

Tijdens de inloop hebben wij geen tijd voor een uitgebreid draagconsult, hiervoor kun je beter een afspraak maken bij één van onze draagconsulenten.

Het is handig om te weten dat het soms druk is dus dat het kan zijn dat je even moet wachten. De koffie en thee staan in ieder geval voor je klaar en ook voor de kinderen is er genoeg speelgoed om zich te  kunnen vermaken.

Mocht je specifieke wensen hebben, voor een specifiek product willen langskomen, dan is het handig vooraf even contact op te nemen (het is helaas niet mogelijk om het volledige aanbod van de website mee te nemen).

De eerstvolgende inloop is op ztaerdag 19 mei 2018, in de winkel Sfinx aan Dracht 111 te Heerenveen.

Van 10.00 tot 11.30 uur zal draagconsulent Vrouw Holle aanwezig zijn voor al je vragen. Naar wens neemt zij diverse draagzakken of -doeken voor je mee.

 

Inloop bij Ooiebeest

Contact

(Post)adres:
Munt 61
8446AJ Heerenveen

Tel (ook voor Whatsapp): 0611370519

Email: info@ooiebeest.nl Contactformulier
Top