Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Inloopmomenten Ooiebeest

Zijn de draagdoeken en draagzakken nog helemaal nieuw voor je? Wil je eerst kijken en voelen wat er allemaal te verkrijgen is? Of wil je eerst vakkundig advies voordat je een draagdoek aanschaft? Kom dan eens langs tijdens een inloopmoment. Deze worden op diverse locaties in omgeving Heerenveen gepland. Gespecialiseerde draagconsulenten helpen je graag bij het maken van je keuze zodat jij met een goed gevoel en met de juiste draagdoek of draagzak naar huis gaat.

Tijdens de inloop hebben wij geen tijd voor een uitgebreid draagconsult, hiervoor kun je beter een afspraak maken bij één van onze draagconsulenten.

Het is handig om te weten dat het soms druk is dus dat het kan zijn dat je even moet wachten. De koffie en thee staan in ieder geval voor je klaar en ook voor de kinderen is er genoeg speelgoed om zich te  kunnen vermaken. Langskomen voor de gezelligheid vinden we ook enorm leuk!

Mocht je specifieke wensen hebben, of voor een specifiek product willen langskomen, dan kan het handig zijn vooraf even contact op te nemen.

 

  • Iedere woensdagochtend is er draaginloop op onze thuislocatie (Wederik 7 Heerenveen). Onze gehele voorraad staat hierbij tot je beschikking! Kom tussen 9.00 – 12.00 uur langs om te voelen, passen, uitproberen, kletsen, bestellingen af te halen etc.
  • Zaterdag 13 oktober is er van 10.00 – 11.30 uur inloop bij spellen- en speelgoedwinkel Sfinx aan Dracht 111 te Heerenveen. Het thema is ditmaal heupdragen.
  • Zaterdag 20 oktober is er een gezinsbeurs in Heerenveen! Wij nemen zoveel mogelijk producten mee en worden deze dag ondersteund door diverse draagconsulenten uit de regio. Kom lekker sneupen of uitproberen, de beurs is van 10.00 – 16.00 uur in Wijkcentrum de As. De toegang is gratis!

 

Inloop bij Ooiebeest

Contact

Adres:
Wederik 7
8446AA Heerenveen

Tel (ook voor Whatsapp): 0611370519

Email: info@ooiebeest.nl
Top