Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Over ons

Ooiebeest is in september 2008 in Harderwijk opgericht door Marco en Gea van Diest.

Aanvankelijk werden er alleen kraamcadeaus zoals luiertaarten verkocht. Langzamerhand kwam bij Gea de interesse in draagdoeken en Gea begon zich te verdiepen in de wereld van draagdoeken en draagzakken. Voorzichtig werden de eerste merken draagdoeken in het assortiment van Ooiebeest opgenomen. Om de klant een goed advies te kunnen geven, volgde Gea de cursus Draagconsulent aan Die Trageschule Dresden. Na de diverse vervolgopleidingen mag Gea zich nu gecertificeerd draagconsulent noemen.

De voorraad van Ooiebeest werd al gauw dusdanig groot dat er op zoek gegaan moest worden naar een magazijn. Dit werd gevonden aan de Harderwijkerweg te Ermelo. Hier was voldoende ruimte voor de voorraden en om inloopochtenden te organiseren die elke keer weer druk bezocht werden. Tijdens de inloopochtenden kregen Gea en Marco hulp van de draagconsulenten Iris, Manon en Mariet.

In 2017 besluiten Gea en Marco te willen gaan stoppen met Ooiebeest. Het wordt tijd voor iets anders. Volledig de stekker uit Ooiebeest trekken zou zonde zijn na een waardevolle tijd waarin het bedrijf zo mocht groeien. Daarom bieden Gea en Marco het bedrijf ter overname aan.

Eind 2017 vinden ze een opvolger in Roosmarie Scholten. Zij is dan al enige tijd met veel passie werkzaam als draagconsulent in Heerenveen. Met veel enthousiasme om het werk van Ooiebeest voort te zetten, neemt zij per 1 december 2017 officieel het stokje over van Marco en Gea. Zodoende verhuisd Ooiebeest naar Friesland!

Ooiebeest specialiseert zich sindsdien nog meer in het dragen en is naast de het ruime aanbod van de webshop inmiddels uitgegroeid tot de grootste draagbieb van het noorden.

Contact

Adres:
Wederik 7
8446AA Heerenveen

Tel (ook voor Whatsapp): 0611370519

Email: info@ooiebeest.nl
Top