Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Home » Draagdoeken » Rekbare draagdoeken » Smallvips rekbare draagdoeken

Smallvips rekbare draagdoeken

Enige resultaat

 • De VipCarrier van SmallVips is een heerlijke dunne rekbare draagdoek van 100% bamboe-tricot (70% bamboe, 30% katoen). Bamboe is zacht, soepel, zeer vochtregulerend, goed ademend en neemt transpiratievocht goed op. Dit materiaal maakt dat de doek niet ‘zweterig’ wordt en zelfs in de zomer nog volop gebruikt kan worden.
  De bamboevezels reageren op temperatuur: warm in de winter, koel in de zomer. Hierdoor is het de perfecte rekbare draagdoek voor elk seizoen.

  De deels rekbare tricot omsluit en ondersteunt het lichaam van je kleintje volledig. De doek heeft een ideale gewichtsverdeling over het bovenlichaam en de heupen. Door het materiaal en de brede banden heb je geen last van ‘snijdende’ banden of pijnlijke drukplekken. De rug en het hoofdje van je kindje worden door de doek perfect ondersteund.
  Je kindje draag je dicht tegen je aan. Dichtbij jou zijn geeft je kindje een gevoel van geborgenheid en vertrouwen. Je geur, je stem zijn bekend en veilig.
  Neem je kindje lekker dicht bij je in de draagdoek als je kindje onrustig is, moeilijk wil slapen of zich niet lekker voelt. In een drukke omgeving kun je je kindje in de doek goed afschermen.
  Kinderen die veel lucht hebben en/of spugen kunnen er veel baat bij hebben als ze rechtop gedragen worden.

   

  De SmallVips Vipcarrier rekbare draagdoek komt in 1 maat en is 5 meter lang.

  In diverse kleuren bestelbaar! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

   

   

  In winkelmand

Enige resultaat